ESPN+ prijsverhoging komt eraan

ESPN+, eigendom van Disney, krijgt deze zomer een grote prijsstijging. Na het afgelopen jaar te zijn binnengekomen op $ 6,99, wordt verwacht dat de streaming-sportservice met meer dan 40% naar $ 9,99 zal stijgen, aangezien Disney ernaar streeft om winst te maken in een competitief medialandschap. Lees verder voor alle details van de laatste ESPN+ prijsverhoging.

Verscheidenheid hoorde over Disney’s plan om de ESPN+-prijs te verhogen van $ 6,99 naar $ 9,99 op 23 augustus 2022. De outlet zegt dat klanten volgende week berichten over de prijsverhoging zouden moeten ontvangen.

Dat is een grote sprong nadat het afgelopen zomer slechts één dollar was gestegen van $ 5,99 naar $ 6,99.

ESPN+ prijsverhoging details

Samen met de maandelijkse prijs die naar $ 9,99 gaat, zal het jaarlijkse tarief naar verwachting stijgen van . Als je erover hebt nagedacht om je aan te melden voor ESPN+, neem dan een jaarabonnement bij de nu het nog kan, is misschien een goed idee.

Goed nieuws: er wordt op dit moment niet verwacht dat Disney de prijs van de waaronder Disney+, ESPN+ en Hulu voor .

Variety benadrukt dat de prijsstijging niet echt een verrassing is, zoals Disney-CEO Bob Chapek al in mei zei: “Terwijl we onze inhoudsinvestering verhogen, geloven we dat dit ons de mogelijkheid zal geven om onze prijs aan te passen.”

We zagen Disney verhoog de prijzen van het Hulu live tv-abonnement terug in november en Netflix stootte zijn prijzen opnieuw in maart.

Is de service voor $ 9,99 nog steeds een goede prijs? Of overweeg je te annuleren? Deel uw mening in de opmerkingen over de ESPN + prijsverhoging.

Verwant:

FTC: we gebruiken auto-affiliate links die inkomsten genereren. Meer.


Bekijk 9to5Mac op YouTube voor meer Apple-nieuws:

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Iphonez.be
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart